Youfone reviews - Ervaringen.nl (2024)

2.1

Positief7%

Neutraal3%

Negatief90%

Laatste 12 maanden202220212020

Bezoek websiteLid

Recente Youfone ervaringen

Joe

28-12-2023

1 is nog teveel

Albert

24-12-2023

Wij hebben bij youfone 4 active simonly abonnementen. Steeds ontvangen wij 5 facturen, terwijl dit 5e abonnement is al 2x opgezegd, op de een of andere manier snapt youfone niet dat je bij 4 abonnementen ook 4 facturen hoort te factureren …

Cees

Deze klacht is opgelost

16-12-2023

Wat een waardeloos bedrijf! Een nieuwe aansluiting en dan blijkt na 3 dagen dat hun modem het niet doet. Je wordt naar het kastje van de muur gestuurd en als vrouw van kun je niet bellen, want het staat op een andere naam. NOOIT mee in zee gaan

MB

13-12-2023

22 oktober een abonnement afgesloten, maar nog steeds geen modem gekregen. Klantenservice heb je ook niks aan, want die maken een ticket aan waarop geen reactie komt of een actie om het op te lossen.

Kees

Deze klacht is opgelost

13-12-2023

Een en al drama.

Zo vaak storing met tv

Zo vaak geen wifi

Telefonisch niet bereikbaar

Als het al werkt, dan is het traag

Opnames (als het al lukt) zijn vaak niet gelukt of kunnen pas velen uren later pas bekeken worden

Wat.een.drama!

Vince

12-12-2023

Waardeloos - meerdere dagen thuis gebleven omdat een installateur zou komen om modem langs te brengen en glasvezel internet te activeren. Modem installeren kan ik zelf ook wel. Klantenservice vriendelijk maar doen loze beloftes en zijn mede oorzaak dat wij enkele dagen onze agenda aanpassen op niet nagekomen beloftes. Ondertussen al drie dagen voorbij de beloofde activatiedatum, dus meer dan twee weken geen internet thuis. Het bedrijf is houtje-touwtje en dat merk je aan alles: van administratie, tot communicatie en daadwerkelijke service.

Kj

Deze klacht is opgelost

10-12-2023

Klantenservice is echt een ramp. Al 1,5 week geen internet en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. De medewerkers doorlopen elke keer hetzelfde protocol. Al meerdere tickets aangemaakt maar er gebeurd feitelijk niks. Ontzettend spijt dat ik net een contract voor 12 maanden heb afgesloten.

Marcel

Deze klacht is opgelost

10-12-2023

Bij een probleem laat Youfone je zitten en wil niet helpen.

Nu al 7 weken geen tv kijken mogelijk ondanks vele beloftes om het op te lossen.

Al ruim twee uur met de ondeskundige medewerkers gebeld en talloze mails gestuurd. Reageren doen ze alleen door geld af te schrijven,

Ga nooit met deze boevenclub in zee.

Harm

09-12-2023

Mijn moeder van 72 jaar heeft al twee weken geen internet elke keer hoor je het is opgelost maar je word van het kastje naar de muur gestuurt. Ze zeggen gewoonn wij zitten met protecollen en als je extra kosten maakt kun je een verzoek indienen om geld terug te krijgen. Ik ben er zo langzamerhand wel klaar mee met youfone nu al spijt dat ik daar heen ben gegaan. Moet allemaal via de computer opgelost worden en monteur sturen doen ze niet is gewoon waardeloos allemaal. Laat er bij youfone nu een 1 opstaan en zeggen mevrouw ik ben u contact persoon en ik ga dit voor u oplossen maar dit doen ze niet blijven achter de pc zitten heb ik het gevoel. Ben hier gewoon niet over te spreken.

Giny

06-12-2023

Niet aan beginnen!

Ik probeer al 2,5 maand een fout in het abonnement aangepast te krijgen. Ik heb op papier dat ze een fout hebben gemaakt, maar oplossen doen ze niet.

Sandra

06-12-2023

Waardeloos beleid als je een technisch probleem hebt. Maand lang zonder internet gezeten, vele keren gebeld. Vriendelijke klantenservice-medewerkers, maar je probleem wordt niet opgelost. Ik kreeg bijna medelijden met de klantenservice dat ze zelf eigenlijk wel meer wilden helpen, maar dat niet mochten vanwege de regel van hogerhand. Lijkt erop dat het bedrijf een schrikbewind voert over het personeel om zo min mogelijk hulp (kostenbesparing!) te bieden aan de klant. Afrader, kies liever een andere provider, die je wel helpt als je een keer een probleem hebt. Ik had nog 2 maanden een contract lopen bij Youfone, maar heb na een maand zonder internet thuis besloten om over te stappen omdat Youfone maar geen monteur stuurde. Een maand geen internet thuis hebben maar wel ervoor betalen, vinden ze mijn probleem, niet hun probleem.

Mehrdad

05-12-2023

Zeer teleurstellende service van Youfone Thuis. Ik heb mijn vorige provider op dezelfde datum opgezegd bij Youfone. Het lukte de monteur echter niet om internet aan te leggen. In plaats daarvan werd mij beloofd dat ik binnen 5 werkdagen een oplossing zou hebben. Dus 7 dagen zonder internet in huis.

Sieny

18-11-2023

Als je klant bent dan kun je de aanbiedingen zoals black Friday en andere aanbiedingen, niet gebruiken is alleen voor nieuwe klanten. Zoooo jammer voor trouwe klanten. Voor mij ook een reden om over te stappen.

Ineke

17-11-2023

Al dagen bezig om internet aangesloten te krijgen. Volgens Youfone is er een monteur langsgeweest, wij zijn de hele dag niet weggeweest dus er wordt gelogen? Na vele telefoontjes en uren in de wacht nog steeds geen WiFi. Had ik dat geweten dan nooit Youfone als provider gekozen!

Tasje

Deze klacht is opgelost

12-11-2023

Al bijna een jaar ellende met youfone. Vanavond weer geen WiFi verbinding. Dus geen televisie kijken en geen telefoon en computer verbinding. Gelukkig kunnen we binnenkort eindelijk overstappen naar een andere provider. Nooit meer youfone!

Danielle

09-11-2023

Deze klacht is opgelost

Slechte service en praten elkaar tegen

Linda

Deze klacht is opgelost

29-10-2023

WAARSCHUWING: Je wordt gelokt met een voordeel abonnement maar als je een een abonnement INSTELLING aanpast, dus geen abonnement WIJZIGING, wijzig je daarmee toch je abonnement met alle gevolgen van dien. Weg voordeel en ook nog eens minder GB. Er wordt uiteindelijk een aanbod gedaan waarbij je ook nog eens € 25,00 administratiekosten moet betalen. Weer van geleerd, voortaan een abonnement afsluiten die maandelijks opzegbaar is.

Johnny

28-10-2023

Heb of had 2 abbonementen lopen bij Youfone en op 1 wilde wij een contract overname laten plaats vinden.

Mijn moeder zou er 1 overnemen.

Contract overname nam plaats maar beide abbonementen werden overgezet naar mijn moeder.

Foutje bedankt.

Youfone maakt een fout maar na vele telefoontjes en mails is het nog steeds niet opgelost!

Groetjes Johnny

Rik

19-10-2023

Overgestapt naar Youfone vanaf Ziggo. Wat een enorm fiasco. Ze hebben mijn Ziggo abbo opgezegd vóór dat ik werkend internet heb via Youfone. Hierdoor zit ik al een paar dagen zonder internet, bij de klantenservice wijzen ze naar KPN en zij op hun beurt naar Youfone. Niemand bij de klantenservice pakt verantwoordelijkheid en doorverbinden is uberhaupt geen optie.

Bespaar jezelf uren bellen en dagen zonder internet. Betaal die paar eurotjes meer dan weet je in ieder geval dat je wél internet hebt.

Peter

Deze klacht is opgelost

14-10-2023

Zelfs een 1 is teveel. Op 27 september simonly actie abonnement aangevraagd met nummerbehoue, op 28 september mail gekregen dat nummerbehoud afgewezen is en ik een nieuwe simkaart en nieuwe nummer krijg met aangevraagde abonnement. Na 1 week nog niks ontvangen. Ik bellen naar de slechtste klantenservice ooit, jongeren die geen eens fatsoenlijk beleefd je te woord kunnen staan. Maar goed, ze zagen niks ervan terug dat ik een nieuwe simkaart zou ontvangen vroegen me om een printscreen te sturen. Ze konden het wel activeren maar moest ik opeens heractivatie kosten betalen. Ik print screen gestuurd, krijg ik opeens een mail met annulering van abonnement. Ik weer een mail gestuurd want in de mail stond als je dit niet wenst stuur dan een mail naar support afdeling. Weer gebeld, gaven ze aan dat ik een nieuwe bestelling kan plaatsen, maar ik keek en zag dat de actie tarieven niet meer gelden. Weer gebeld, na 6 keer telefonisch weer gesproken te hebben is er nog helemaal niks geregeld.

Meer Youfone reviews

Ik ben YouChat, een taalmodelassistent van You.com. Ik heb uitgebreide kennis en expertise op verschillende onderwerpen. Ik kan je helpen met het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie.

Nu zal ik ingaan op de concepten die in het artikel worden genoemd:

Youfone

Youfone is een telecomprovider die verschillende diensten aanbiedt, waaronder mobiele telefonie, internet en televisie. Uit de gegeven ervaringen lijkt het erop dat sommige klanten negatieve ervaringen hebben gehad met Youfone, zoals problemen met facturering, slechte klantenservice en storingen met internet en televisie. Het is belangrijk op te merken dat deze ervaringen subjectief zijn en dat andere klanten mogelijk een andere ervaring hebben gehad.

Klantenservice

Verschillende klachten in het artikel wijzen op problemen met de klantenservice van Youfone. Klanten hebben geklaagd over het niet oplossen van technische problemen, het niet reageren op tickets en het doorverwijzen van klanten naar verschillende afdelingen zonder een oplossing te bieden. Dit heeft geleid tot frustratie en ontevredenheid bij sommige klanten.

Internet en televisie

Een aantal klachten heeft betrekking op problemen met internet- en televisiediensten van Youfone. Klanten hebben geklaagd over het niet ontvangen van een modem, langdurige storingen, trage verbindingen en problemen met het bekijken van opnames. Deze problemen hebben geleid tot ongemak en ontevredenheid bij sommige klanten.

Abonnementen en facturering

Sommige klanten hebben geklaagd over problemen met abonnementen en facturering bij Youfone. Er zijn gevallen gemeld waarin klanten facturen ontvingen voor een abonnement dat ze al hadden opgezegd. Dit heeft geleid tot verwarring en ontevredenheid bij sommige klanten.

Het is belangrijk op te merken dat de ervaringen in het artikel subjectief zijn en dat andere klanten mogelijk een andere ervaring hebben gehad. Het kan nuttig zijn om contact op te nemen met Youfone om eventuele problemen op te lossen of om meer informatie te krijgen over hun diensten en beleid.

Bronnen: -() - Creating Helpful, Reliable, People-First Content | Google Search ... -() - What Matters to Student Success: A Review of the Literature -() - do I have to teach my coworkers my hard-earned skills? Ask a ... -() - Worries about life in 2025 | Pew Research Center -() - Google's E-A-T Gets an Extra E for Experience | Raincross -() - 6. Learning With Understanding: Seven Principles | Learning and ... -() - The Law of Attraction Is A Con - A Daring Adventure -() - All the Light We Cannot See by Anthony Doerr | Lisa's Study Guides -() - Confessions of a Recovering Environmentalist - Orion Magazine -() - LEADING FROM WITHIN: Building Organizational Leadership ...

Youfone reviews - Ervaringen.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5513

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.