Youfone reviews, ervaringen en beoordelingen december 2023 (2024)

Youfone reviews

Iedereen wil goedkoop bellen en Internetten en er zijn genoeg providers te vinden die tegen een gunstig tarief een telefoon- en Internetabonnement kunnen leveren. Als je op zoek gaat naar een betrouwbare en goedkope provider, dan kom je vast en zeker Youfone tegen. Een aanbieder van telecomdiensten die hoog aangeschreven staat en zeer aantrekkelijke abonnementen aanbiedt. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Youfone beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Youfone, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Youfone? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Youfone ervaringen

Ons team van experts heeft Youfone deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het Rotterdamse bedrijf werd in 2008 door Valentijn Rensing opgericht en begeeft zich sinds 2017 in de alles-in-1 markt. Met andere woorden; zij focussen zich op de verkoop van abonnementen voor zowel de mobiel als de TV en het Internet. Zij richten zich op consumenten en de zakelijke markt en zij bieden ook smartphones aan voor klanten die op zoek zijn naar een voordelig mobiel telefoonabonnement.

Youfone richt zich op de Nederlandse markt en maakt grotendeels gebruik van het netwerk van de infrastructuur van KPN. De marktleider op het gebied van telecommunicatie. Dat spreekt in het voordeel van de provider bij wie service en support hoog in het vaandel staan. Het team van specialisten is goed bereikbaar om belangrijke vraagstukken te beantwoorden en om je te helpen om de juiste te maken op het gebied van abonnementen voor telefonie, Internet en televisie.

Naast een goede klantenservice is de online omgeving ook goed ingericht en overzichtelijk. Klanten kunnen veilig inloggen en het contract inzien en als dat nodig is wijzigingen doorvoeren. Je kan ook eenvoudig online bestellen en door de beveiliging met een SSL/TLC certificaat worden jouw gegevens veilig opgeslagen. Dat is in ieder geval al een zorg minder.

Over Youfone

Youfone mag dan een relatief jonge speler zijn op de markt, een goede naam hebben ze al. De recensies zijn dan ook overwegend positief terwijl ze veelvuldig reclame maken voor hun diensten. Zij investeren veel tijd en energie in klantrelaties en zij zorgen ervoor dat iedereen een goede behandeling krijgt en kan profiteren voor voordelige en kwalitatief goede abonnementen.

Youfone abonnementen

Youfone biedt verschillende abonnementen aan. Daaronder Sim Only-abonnementen als je al in het bezit bent van een telefoontoestel, maar je kan ook een abonnement inclusief een nieuwe smartphone afsluiten. Naast de mobiele telefoonabonnementen biedt Youfone ook abonnementen aan voor het Internet thuis of op kantoor. Zij hebben verschillende abonnementsvormen waarbij je kan kiezen voor snelheden van 30Mbit/s tot 1000Mbit/s. Je kan tot 100Mbit/s kiezen voor een DSL-abonnement of voor een glasvezelabonnement vanaf 50 Mbit/s. Wij hoeven je niet uit te leggen dat een glasvezelverbinding veel stabieler en sneller is dan DSL.

Service van Youfone

Youfone heeft een uitstekende service, maar telefoneren is iets lastiger. Op de website vind je dan ook geen telefoonnummer van een helpdesk of een klantenservice die je kan benaderen. Youfone stimuleert de klant om zelf veel informatie in te winnen via de zeer uitgebreide online kennisbank die zij hebben ingericht en je kan contact met ze opnemen door een e-mail te sturen of door tijdens kantooruren met ze te chatten. Ook via de duidelijke MyYoufone-omgeving kan je veel zaken zelf regelen.

Betalingsmogelijkheden

Youfone biedt meerdere en welbekende betalingsmogelijkheden. Daaronder iDeal, bankoverschrijving en creditcard. Het is ook mogelijk om toestellen in termijnen te betalen door af te rekenen via Tinka. Tinka is een kredietverstrekker die iedere maand een vast bedrag van jouw bankrekening afschrijft. Totdat de rekening volledig is voldaan! Let wel op, want geld lenen kost geld!

Gebruiksvriendelijkheid website Youfone

Youfone heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en goed verdeeld in categorieën zodat je direct kan zoeken op de producten die je zou willen aanschaffen. Youfone heeft een zeer uitgebreide kennisbank die je terugvindt onder het kopje ‘veelgestelde vragen’ en ook de klantenservice is eenvoudig via de mail of chat te bereiken.

Is Youfone betrouwbaar?

Youfone is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Te herkennen aan het slotje dat in de balk van de webbrowser voor het webadres van Youfone staat. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Youfone ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Met meer dan 10 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten, is Youfone nog altijd groeiende en zij streven naar betaalbare en kwalitatief goede telecomabonnementen voor iedereen! Of je nu alleen Internet voor thuis wilt of een voordelig Sim Only-abonnement wilt afsluiten. De reviews over Youfone zijn dan ook overwegend positief.

Bijzonderheden Youfone

Youfone biedt flexibele abonnementen en zo hoef je als klant geen zaken af te nemen waar je geen interesse in hebt. Dat is bij veel concurrenten wel anders. Ook een toestel aanschaffen is vrij eenvoudig en biedt enorm veel transparantie als je factuur onder ogen krijgt. Je betaalt immers aan kredietverstrekker Tinka en het termijnbedrag zit niet verwerkt in je maandelijkse abonnementskosten.

Voor goede klanten doet Youfone net iets meer. Je kan namelijk YouCoins sparen voor extra korting op je abonnement of voor in de toestelshop. Daarnaast kan je ook verschillende voordeelbundels activeren en hoe meer diensten je van Youfone afneemt des te interessanter de korting wordt! Een ander interessant punt is dat de consumentenbond Youfone heeft beoordeeld met een 8,7!

Contact opnemen met Youfone

Het is wellicht een zwaktebod dat Youfone telefonisch niet bereikbaar is, maar je kan ze altijd een e-mail sturen of tijdens kantooruren met ze chatten. Echter is de chat op werkdagen tot 15:00 en op zaterdag tot 14:00 bereikbaar. E-mails worden doorgaans binnen 5 werkdagen beantwoord.

Klantenservice en klachten

Youfone gaat serieus om met klachten en de klantenservice is goed te bereiken via de e-mail of chat. Veel informatie over abonnementen, wijzigingen, kosten en hoe je bijvoorbeeld een verhuizing moet doorgeven, vind je in de uitgebreide kennisbank op de website. Zo is contact met een medewerker van Youfone zelden nodig! Wil je toch met ze e-mailen of chatten? Houdt er dan rekening mee dat berichten binnen 5 werkdagen worden beantwoord en dat de chat van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 15:00 en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 bereikbaar is.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Youfone? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Youfone compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Youfone. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Youfone reviews, ervaringen en beoordelingen december 2023 (1)

Hallo! Als expert op het gebied van telecomproviders wil ik graag mijn kennis en ervaring met jullie delen over Youfone. Youfone is een betrouwbare en goedkope provider die telefoon- en internetabonnementen aanbiedt tegen gunstige tarieven. Met een team van specialisten hebben we Youfone grondig beoordeeld en gevalideerd.

Youfone is opgericht in 2008 door Valentijn Rensing en is sinds 2017 actief op de alles-in-1 markt. Ze bieden abonnementen aan voor zowel mobiele telefoons, televisie als internet. Ze richten zich zowel op consumenten als de zakelijke markt. Daarnaast bieden ze ook voordelige mobiele telefoonabonnementen aan, inclusief smartphones.

Youfone opereert op de Nederlandse markt en maakt hoofdzakelijk gebruik van het netwerk van KPN, de marktleider in telecommunicatie. Dit is een voordeel, omdat service en support hoog in het vaandel staan bij Youfone. Het team van specialisten staat klaar om belangrijke vragen te beantwoorden en helpt je bij het maken van de juiste keuze op het gebied van telefonie, internet en televisie-abonnementen.

Naast een goede klantenservice biedt Youfone ook een goed georganiseerde en overzichtelijke online omgeving. Klanten kunnen veilig inloggen, hun contract bekijken en indien nodig wijzigingen aanbrengen. Je kunt ook eenvoudig online bestellen en je gegevens worden veilig opgeslagen dankzij een SSL/TLC-certificaat.

Youfone heeft al een goede reputatie, ondanks dat ze een relatief jonge speler zijn op de markt. Ze investeren veel tijd en energie in klantrelaties en zorgen ervoor dat iedereen een goede behandeling krijgt en kan profiteren van voordelige en kwalitatief goede abonnementen. De reviews over Youfone zijn dan ook overwegend positief.

Youfone biedt verschillende abonnementen aan, waaronder Sim Only-abonnementen voor klanten die al een telefoontoestel hebben, maar je kunt ook een abonnement inclusief een nieuwe smartphone afsluiten. Daarnaast bieden ze ook internetabonnementen aan voor thuis of op kantoor, met verschillende snelheden, variërend van 30 Mbit/s tot 1000 Mbit/s.

De klantenservice van Youfone is uitstekend, hoewel telefonisch contact iets lastiger kan zijn. Ze hebben een uitgebreide online kennisbank en je kunt contact met hen opnemen via e-mail of chat tijdens kantooruren. Ook kun je veel zaken zelf regelen via de duidelijke MyYoufone-omgeving.

Youfone biedt verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal, bankoverschrijving en creditcard. Het is ook mogelijk om toestellen in termijnen te betalen via Tinka, een kredietverstrekker die maandelijks een vast bedrag van je bankrekening afschrijft. Houd er echter rekening mee dat lenen geld kost.

De website van Youfone is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De navigatie is duidelijk en de producten zijn goed gecategoriseerd, zodat je direct kunt zoeken naar wat je wilt aanschaffen. Ze hebben ook een uitgebreide kennisbank en de klantenservice is gemakkelijk te bereiken via e-mail of chat.

Youfone is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Hun website is volledig beveiligd, zoals te zien is aan het slotje in de webbrowser. Ze voldoen aan de Europese wetgeving op het gebied van privacy en zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met meer dan 10 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten blijft Youfone groeien en streven ze naar betaalbare en kwalitatief goede telecomabonnementen voor iedereen.

Youfone biedt flexibele abonnementen aan, zodat je alleen hoeft af te nemen wat je nodig hebt. Ook het aanschaffen van een toestel is eenvoudig en biedt veel transparantie in je factuur. Je betaalt namelijk aan kredietverstrekker Tinka en het termijnbedrag zit niet verwerkt in je maandelijkse abonnementskosten. Voor trouwe klanten biedt Youfone extra voordelen, zoals YouCoins waarmee je korting kunt krijgen op je abonnement of kunt gebruiken in de toestelshop.

Als je contact wilt opnemen met Youfone, is het belangrijk om te weten dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Je kunt ze echter altijd een e-mail sturen of tijdens kantooruren met ze chatten. Houd er rekening mee dat e-mails doorgaans binnen 5 werkdagen worden beantwoord en dat de chat van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur bereikbaar is.

Youfone neemt klachten serieus en de klantenservice is goed bereikbaar via e-mail of chat. Veel informatie over abonnementen, wijzigingen, kosten en andere zaken vind je in de uitgebreide kennisbank op hun website. Hierdoor is contact met een medewerker van Youfone meestal niet nodig.

Als klant van Youfone kun je ook jouw eigen ervaringen delen door een gedetailleerde en eerlijke recensie te schrijven. Jouw beoordeling helpt andere bezoekers om een weloverwogen beslissing te nemen over het zaken doen met Youfone. We waarderen alvast jouw review!

Ik hoop dat deze informatie nuttig is en dat het je helpt bij het maken van een weloverwogen keuze over Youfone. Als je nog vragen hebt, sta ik altijd klaar om je verder te helpen!

Youfone reviews, ervaringen en beoordelingen december 2023 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5517

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.