Youfone ervaringen en reviews. Is Youfone NL betrouwbaar? (2024)

Home » Reviews » Youfone Mobiel

Youfone ervaringen en reviews. Is Youfone NL betrouwbaar? (1)

150 2

€ 0 Administratiekosten

€ 0 Administratiekosten

Youfone ervaringen en reviews. Is Youfone NL betrouwbaar? (2)

€ 0 Administratiekosten

€ 0 Administratiekosten

2 Opmerkingen van Youfone Mobiel

Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen

 1. Antwoord

  fleur9 april 2021 op 07:44

  Ze zouden een plafond aanzetten, hebben ze niet gedaan waardoor mijn rekening 150 euro bedroeg. Ze houden zich niet aan de afspraken. ter tegemoetkoming mocht ik per 1 april weg en overstappen naar een andere provider. Ene Jeremy zou dit voor me regelen. Inmiddels is het 9 april, proberen ze iedere dag de juiste datum door te geven aan mijn nieuwe provider wat ze simpelweg gewoon niet lukt. Ondertussen hebben ze per vandaag, 9 april, out of blue alles afgesloten en ik niks meer op mijn telefoon kan gebruiken terwijl ze bij mijn nieuwe provider pas de 14e hebben doorgekregen van Youfone. HOE onkundig kan 1 organisatie zijn? Het gaat mijn pet te boven. Alle loze beloftes en slechte bereikbaarheid (Lees: NIET BEREIKBAAR!!) breekt mij momenteel echt op. Ik ben er zo moe en uitgeput van geraakt. Ik heb er geen woorden meer voor inmiddels!

 2. Antwoord

  Joost11 augustus 2021 op 10:25

  0.5

  Bestelgemak

  10

  Klantenservice

  10

  Prijs/Kwaliteit

  10

  Verzending

  10

  WAARSCHUWING! Ga alsjeblieft niet met YouFone in zee, ze brengen onverwachts hoge kosten in rekening omdat je zogenaamd over je databundel bent heen gegaan. Wanneer je ze vraagt om het verbruik te onderbouwen dan beroepen ze zich op de AVG wet. Grotendeels van mijn verbruik vindt volgens de facturen plaats terwijl ik slaap. Ze stelen bewust van consumenten en de klantenservice is allesbehalve een service te noemen. %%#$%# zijn het!

  Lees meer...

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Inhoudsopgave

10 Euro giga klappers

Betaal 10 euro voor iedere abonnement en geen administratiekosten

€ 0 Administratiekosten

€ 0 Administratiekosten

Bekijk direct alleYoufone reviewsBekijk alleYoufone aanbiedingen

Youfone is een bedrijf uit Rotterdam wat ernaar streeft originele en innovatieve producten aan te bieden. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door Valentijn Rensing. Bij Youfone vindt men het belangrijk dat de klanten optimaal bediend worden. De naam is niet voor niet voor niets Youfone, want bij Youfone draait het om you. Bewijs van deze insteek zijn de verschillende extra’s die je geniet als Youfone klant. Denk hierbij aan een loyaliteitsprogramma waarmee je punten kan verzamelen bij het online shoppen. Deze Youcoins kun je vervolgens gebruiken om korting te krijgen op je maandfactuur.

Deze korting komt goed van pas als je je maandelijkse mobiele telefoonrekening moet betalen. Deze rekening zal nooit hoog zijn aangezien Youfone aantrekkelijke prijzen heeft. De sim-only abonnementen zijn zo opgezet dat ze altijd goed bij je passen. Zo is er een pakket voor diegene die nooit belt maar veel internet, voor diegene die meer belt en minder internet of natuurlijk voor de persoon die allebei veel doet. Bij Youfone vind je altijd het sim-only pakket wat bij je past.

Altijd 4G internet met Youfone Mobiel sim-only

Deze pakketten bevatten altijd gratis 4G internet en hebben een maximale downloadsnelheid van wel 256Mb p/s. Dit betekent dat Youfone één van de snelste mobielinternetproviders is. Het bedrijf maakt gebruik van het sterke en betrouwbare KPN-netwerk. Daarmee is Youfone niet alleen snel maar ook zeer betrouwbaar.

Met de applicatie van Youfone houd je gemakkelijk overzicht over het verbruik van je belminuten, sms en internet. Daarnaast kun je een dataplafond instellen waarmee je op de hoogte wordt gehouden van je dataverbruik. Kom je bij je limiet in de buurt dan krijg je meteen een sms. Op deze manier kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Youfone ondersteunt haar klanten bij het kiezen van het correcte sim-only pakket en alle andere vragen met een uitstekende klantenservice. Dit blijkt uit de prijs voor beste probleemoplosser in 2017. Deze prijs die werd uitgereikt door Klacht.nl kwam naar aanleiding van een extreem hoog oplossingspercentage. In 2017 loste de klantenservice van Youfone 99% van de problemen op.

Youfone is innovatief, heeft een uitstekende klantenservice, scherpe prijzen en laat je alles via haar mobiele telefoon applicatie regelen. Bovendien kun je bij het wisselen naar Youfone gratis je telefoonnummer laten overzetten.

Controleer altijd even de Youfone ervaringen van anderen, voordat je er iets kopen. Op die manier ben je ervan verzekerd dat het bedrijf nog steeds gezond is en zie je hoe er wordt omgegaan met andere mensen. Mochten er problemen zijn met Youfone dan zie je dat op deze pagina van 123Klantervaringen. Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten die ervaring hebben met Youfone om hun eerlijke review achter te laten. Zo lees jij als bezoeker eenvoudig ervaringen en reviews van andere mensen en kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten om andere klanten jouw Youfonereview te laten lezen.

Is Youfone betrouwbaar?

Voordelen sim-only abonnement bij Youfone NL:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (50946846)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Vasteland 78, 3011BN Rotterdam)
 • Geen administratiekosten t.w.v. € 19
 • Maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN
 • Altijd 4G internet

De Youfone klantenservice

ServiceKenmerken
BetaalmethodeniDEAL (voor de eenmalige betaling)
VerzendkostenGratis
Levertijd3-5 werkdagen
Bedenktijd14 dagen
RetournerenOp rekening van de koper

Youfoneklachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Youfone bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Youfonekortingscode

Helaas bestaan er geen Youfone kortingscodes. Gelukkig hebben zij wel scherpe deals om te profiteren van extra korting.

Youfone Mobiel

1Totale Score

1 recensies

Uw recensie toevoegen

Bestelgemak

1

Klantenservice

1

Prijs/Kwaliteit

1

Verzending

1

Is Youfone Mobiel betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Youfone Mobiel of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Youfone Mobiel een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Youfone Mobiel ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Youfone Mobiel ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Youfone Mobiel review te delen met onze bezoekers. Je Youfone Mobiel beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Youfone Mobiel?

Youfone Mobiel is vooral actief in de categorie Telecom. Het kan zo zijn dat Youfone Mobiel ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Youfone Mobiel review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

Youfone Mobiel

Youfone Mobiel is een bedrijf uit Rotterdam dat mobiele telecommunicatiediensten aanbiedt. Het bedrijf werd opgericht in 2008 door Valentijn Rensing [[1]]. Youfone streeft ernaar om originele en innovatieve producten aan te bieden en hecht veel belang aan het optimaal bedienen van klanten [[1]].

Sim-only abonnementen

Youfone biedt sim-only abonnementen aan. Deze abonnementen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen [[1]]. Er zijn pakketten beschikbaar voor mensen die veel internetten maar weinig bellen, mensen die meer bellen en minder internetten, en mensen die zowel veel bellen als veel internetten [[1]]. De sim-only abonnementen van Youfone hebben aantrekkelijke prijzen en bevatten altijd gratis 4G internet met een maximale downloadsnelheid van 256 Mb/s [[1]].

Betrouwbaarheid en klantenservice

Youfone maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN, waardoor de internetverbinding en dekking van hoge kwaliteit zijn [[1]]. Het bedrijf heeft ook een uitstekende klantenservice, die in 2017 de prijs voor beste probleemoplosser heeft gewonnen [[1]]. De klantenservice loste destijds 99% van de problemen op [[1]].

Youfone ervaringen en reviews

Het is altijd verstandig om de ervaringen en reviews van andere klanten te raadplegen voordat je een aankoop doet bij Youfone [[1]]. Op de website 123Klantervaringen kun je ervaringen en reviews van andere klanten lezen en je eigen ervaring delen [[1]].

Conclusie

Youfone Mobiel is een bedrijf uit Rotterdam dat sim-only abonnementen aanbiedt. Het bedrijf streeft ernaar om originele en innovatieve producten aan te bieden en hecht veel belang aan het optimaal bedienen van klanten. Youfone maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en biedt altijd gratis 4G internet met een maximale downloadsnelheid van 256 Mb/s. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice en heeft in 2017 de prijs voor beste probleemoplosser gewonnen. Het is altijd verstandig om de ervaringen en reviews van andere klanten te raadplegen voordat je een aankoop doet bij Youfone.

Youfone ervaringen en reviews. Is Youfone NL betrouwbaar? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 5515

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.