Budget Energie Review: Ruim 10.000 Ervaringen! (2024)

In deze Budget Energie review kijken we naar de ervaringen van (ex-)klanten met Budget Energie. Hoewel het geen garanties biedt is vinden veel mensen het fijn om te weten wat anderen vinden. Hoe vaak heb jij al naar reviews gezocht om ervaringen van kopers van een televisie of andere apparaat te lezen? Wij kijken ook altijd naar beoordelingen van restaurants wanneer we ergens een hapje willen eten. Een restaurant met een onvoldoende laten we links liggen en we kunnen ons voorstellen dat je op deze pagina gaat kijken naar beoordelingen van andere energieleveranciers om jouw keuze te maken. Laat onderaan het artikel even weten wat jouw ervaring is met deze energieleverancier.

Op zoek naar een energieleverancier?

Bekijk hier het aanbod van Budget Energie!

Ja, ik wil hier meer over weten

Budget Energie review met duizenden Budget Energie ervaringen.

In deze Budget Energie review vertellen we je eerst meer over Budget Energie. Zo heeft de groep van Budget Energie in 2022 NLE overgenomen. De solvabileit van Budget Energie is goed. Dit betekent dat er geen dreiging is van finaciële problemen. Nadat je meer te weten bent gekomen over de historie van Budget Energie kijken we naar de vele ervaringen van (ex-)klanten. Er zijn verschillende sites om je ervaringen met bedrijven achter te laten. We hebben ze allemaal verzameld, zodat we voor deze review een rapportcijfer hebben berekend op basis van ruim 10000 Budget Energie ervaringen!

Zo heb je een goed beeld van Budget Energie als bedrijf. Budget Energie is namelijk meer dan energie, maar dat lees je ook in de volgende alinea. We hebben ook de ervaringen doorgenomen en wat punten gezien die steeds maar benoemd werden. Deze 3 positieve en 3 negatieve punten hebben we ook beschreven. Bekijk zelf wat je belangrijk vindt aan een energieleverancier. Het zou kunnen zijn dat een energieleverancier met een hoger rapportcijfer juist minpunten heeft die jij nou net heel belangrijk vindt. En misschien vindt je die van Budget Energie juist helemaal niet zo belangrijk. Kijk dus ook verder dan alleen het rapportcijfer.

We sluiten de review af met enkele veelgestelde vragen die veel gezocht worden op het internet.

Budget Energie is meer dan alleen energie: Budget Thuis.

Budget Energie is een nog vrij jonge energieleverancier. Ze is opgericht in 2011 en verkoopt energie en sinds 2019 ook alles-in-1 pakketten. Deze pakketten bevatten internet, tv en bellen. Daarnaast wordt ook nog Budget Mobiel aangeboden. Combineer je Budget Energie met Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel dan krijg je een korting van 6 maanden! Klik hieronder om meer informatie hierover te krijgen.

Budget Energie richt zich op efficiënt werken en goedkoop energie aanbieden. Energiezaken worden voornamelijk via internet geregeld om zo kosten te besparen op briefpost. Er wordt ook zo min mogelijk reclame gemaakt. Met die besparingen wil Budget Energie de scherpste energietarieven kunnen aanbieden.

Budget Energie valt net als energieleverancierDe Nederlandse Energie Maatschappij onder de Nuts Groep. Ook de andere onderdelen van Budget horen hier bij: Budget Mobiel, Budget Alles-in-1 en Budget Thuis. Budget Thuis is de naam van de website en is de overkoepelende naam van Budget Energie.

Ook NLE wordt Budget Energie.

NLE maakt in oktober 2022 bekend dat de klanten eind oktober/begin november 2022 onder Budget Energie vallen. Zowel Budget Energie als NLE vallen onder de Nuts Groep en gaan nu dus als 1 energieleverancier verder.

Review Budget Energie: ervaringen van klanten en ex-klanten.

In deze review willen we we je een beeld schetsen van de ervaringen van klanten en ex-klanten met Budget Energie. Uiteindelijk geven we deze energieleverancier een cijfer op basis van de ervaringen die op internet te vinden zijn en kun je Budget Energie zelf vergelijken met energieleveranciers waar we al eerder een soortgelijk artikel over hebben geschreven.

Budget Energie ervaringen : Ruim 10000 meningen maken dit rapportcijfer.

We hebben over vele sites gezocht naar ervaringen van mensen die klant zijn (geweest) bij Budget Energie. De cijfers van de beoordelingen vormen een gemiddelde. Bij een systeem tot en met 5 sterren hebben we dit omgerekend naar een cijfer tussen 1 en 10. Onderstaande tabel is geüpdatet op 18-8-2022.

Gemiddelde cijferOp basis van aantal reviewsBron
3,2414nl.trustpilot.com
7,8621Opiness.nl
6,81746Energieervaringen.nl
4,4119Nederlandreview.nl
7,4120Easyswitch.nl
1,728Ervaringen.nl
7,4270Overstapervaringen.nl
6,52841Energiewereld.nl / gaslicht.com
7,060Reviews.nl
5,8191Prijsvergelijken.nl
8,048Energievergelijk.nl
6,420Energievergelijker.nl
7,82539Pricewise.nl
5,56Onlineenergievergelijken.nl
5,259Ervaringensite.nl
9,04reviewen.nl
9,06reviewgo.nl
1,02123klantervaringen.nl
8,0106consumentenbond.nl
7,7849kiyoh.nl
Totaal aantal ervaringenGemiddelde cijfer Budget Energie
100496,8

Dit cijfer is berekend door elk gemiddelde te vermenigvuldigen met het aantal reviews. Alle punten zijn bij elkaar opgeteld en daarna gedeeld door 10049. Budget Energie scoort met een 6,8 een keurige voldoende.

Uitgelicht

Uitgelicht

Energie Besparen Info

Bert accepteerde bijna het aanbod van zijn huidige energieleverancier, maar bedacht zich net op tijd.

Is het aanbod van je huidige energieleverancier wel zo goed of kan je beter overstappen. Bert vergeleek het aanbod van zijn energieleverancier met de energieprijzen bij andere leveranciers.

Lees verder

Veelgestelde Energie Vragen

Energie Besparen Info

Verwachting energieprijzen 2024: wordt de energierekening hoger of lager?

De verwachting energieprijzen 2024 houdt veel mensen bezig. Is overstappen in 2023 verstandig of gaan de energietarieven verder dalen? En wat doet de energiebelasting 2024?

Lees verder

Veelgestelde Energie Vragen

Energie Besparen Info

Dynamisch energiecontract: het goedkoopste energiecontract?

Het dynamisch energiecontract met dynamische energieprijzen worden steeds populairder. Is dit goedkoper dan de traditionele contracten? Lees hier de voordelen en nadelen!

Lees verder

Wat vinden klanten fijn aan Budget Energie?

Met een ruim voldoende als eindcijfer zijn er veel mensen tevreden over Budget Energie. Wat zijn de punten waarmee Budget Energie zorgt voor tevredenheid bij klanten en ex-klanten? Net als in onze andere artikelen waarin we ervaringen met energieleveranciers beschrijven zullen we 3 veelgenoemde positieve punten beschrijven.

#1 Goedkope energie bij Budget Energie.

Budget Energie Review: Ruim 10.000 Ervaringen! (4)

We lezen veel reacties waarin verteld wordt dat Budget Energie de goedkoopste energieleverancier is die men kon vinden. Voor veel mensen zijn de laagste energietarieven een reden om naar een andere leverancier over te stappen. Naast de energietarieven speelt een welkomstbonus ook een grote rol in welke energieleverancier de goedkoopste is.

Overigens ligt het aan je energieverbruik welke energieleverancier de goedkoopste is. Bij de één is stroom goedkoper, maar gas wat duurder. Bij een andere leverancier kan die andersom zijn. Zoals we eerder al vertelden maakt Budget Energie weinig reclame en maakt het waarschijnlijk minder kosten dan andere energieleveranciers. Dat verklaart waarom we behoorlijk veel reacties lezen dat Budget Energie voor die mensen de goedkoopste energieleverancier is.

#2 Duidelijke rekeningen.

We lezen dat de duidelijke rekeningen van Budget Energie erg gewaardeerd worden. Het is natuurlijk vervelend wanneer een energierekening opgesteld is op een manier waardoor het moeilijk wordt om te begrijpen wat je al betaald hebt en welke energiekosten je gemaakt hebt. Zoals je in dit artikel kunt lezen zijn er verschillende kosten die de energierekening opbouwen. We lezen verder geen uitleg waarom meerdere mensen de rekeningen of overzichten van Budget Energie zo duidelijk vinden. Er wordt aangegeven dat er voor ondernemers een aparteBTW-pagina is bijgevoegd. Oordeel zelf over de duidelijkheid van de jaarrekening van Budget Energie: https://www.budgetthuis.nl/energie/klantenservice/jaarnota

#3 Goede communicatie

Tussen de ervaringen staan meerdere berichten waarin de communicatie goed bevonden wordt. Zo lezen wij in deze gedeelde ervaring:

‘Ik vind de communicatie erg goed en volledig. Wij ontvangen iedere maand per mail een overzicht van ons energieverbruik. Hierbij wordt ook een vergelijking gemaakt met het gebruik van soortgelijke huishoudens. Zo komen wij aan het eind van het jaar nooit voor verrassingen te staan over ons gebruik.’

Deze maandelijkse mail wordt door meer mensen op prijs gesteld. We lezen verschillende andere ervaringen die de communicatie van Budget Energie beschrijven. Iemand vertelt dat hij keurig is gebeld na het gebruiken van de chatfunctie. Ook het online account waarin je gegevens kunt inzien en je termijnbedrag kunt wijzigen werkt volgens enkele mensen heel fijn.

Welke punten zorgen voor een ontevredenheid over Budget Energie?

Zoals bij elke energieleverancier loopt ook bij Budget Energie niet alles op rolletjes. We noemen natuurlijk niet alleen positieve punten, maar ook de punten die het cijfer van Budget Energie wat naar beneden hebben gebracht.

#1 Verkopers aan de deur en aan de telefoon.

Het is bij meerdere energieleveranciers ervaren: verkopers die zich aan de deur of via de telefoon opdringen om klanten te werven. In de reactie van de energieleverancier op de ervaringen wordt eigenlijk altijd gezegd dat dit niet de bedoeling is, maar schijnbaar werken bij elke energieleverancier verkopers die er alles aan doen om aan het benodigde aantal sales te komen.

In dit geval lezen we ook over verkopers van Budget Energie dat er verkopers beginnen over een onderwerp zoals een metercheck of een telefonische verkoper die zegt van het netwerkbeheer te zijn. Uiteindelijk komt er een ‘geweldig aanbod’ ter sprake in de vorm van een energiecontract. In enkele reacties worden de verkopers irritant en brutaal genoemd. Nee zeggen is niet altijd direct het signaal voor een verkoper om het verkooppraatje af te breken.

#2 Budget Energie Media Markt Aanbieding Contractduur.

Een klacht die we veel zijn tegengekomen is de aanbieding die Budget Energie aanbiedt bij de Media Markt. Volgens een ervaring kreeg/krijg je een tegoedbon van de Media Markt van €150 wanneer je bij een verkoper in een filiaal van Media Markt een contract afsluit bij Budget Energie. Er zijn diverse klachten.

We lezen in deze ervaring dat deze persoon heeft aangegeven dat hij eigenlijk later het contract wilde aangaan, maar ook de tegoedbon niet wilde missen. Op zijn vraag of die waarde later nog verhoogd werd zou het antwoord ‘nee’ geweest zijn. De actie zou alleen maar nog die week duren. Een week later bleek de aanbieding veranderd en was de waarde van de tegoedbon toch verhoogd, naar €200. De actie was dus helemaal niet afgelopen. Op het moment van schrijven van het artikel (december 2020) zien we op de website van Budget Energie staan dat het gaat om een tegoedbon tot €175.

Ook is er bij iemand het contract 12 dagen eerder ingegaan dan afgesproken. Hierdoor moet diegene wegens contractbreuk bij de vorige energieleverancier 2 x €50 betalen plus nog eens 2 x €125 correctievergoeding. Wat deze laatste vergoeding precies betekent is onduidelijk voor ons. Budget Energie weigert volgens deze persoon het contract op de juiste datum in te laten gaan.

We lezen ook iemand die in de Media Markt vraagt om hem meer informatie te sturen via de e-mail. Dit blijkt al een afgesloten contract te zijn.Dit wordt niet gewaardeerd.

Er zijn nog andere klachten die eenmalig genoemd worden. De klacht die de meeste mensen hebben over deze aanbieding is de contractduur. Vele malen lezen we een ervaring waarin gezegd wordt dat het contract 1 jaar zou duren en achteraf voor 3 jaar blijkt te zijn. We lezen ook over situaties waarin de verkoper heeft aangegeven dat het contract voor 3 jaar was, maar dat je ‘er maar 1 jaar aan vast zit’ of ‘het later nog aangepast kan worden naar een 1 jaar contract’.

#3 De Budget Energie klantenservice is slecht (bereikbaar).

Een punt waar we ook negatieve ervaringen over lezen is de (bereikbaarheid van de) klantenservice. We lezen over lange wachttijden van wel 20 minuten of zelfs langer. Mailtjes worden ook niet altijd beantwoord en veel antwoorden lijken volgens de vertellers van de ervaringen vaak op een standaard antwoord. Dit is trouwens bij meerdere energieleverancier het geval, blijkt uit diverse ervaringen.

Budget Energie Review: Ruim 10.000 Ervaringen! (5)

Er zijn ook klachten over de klantvriendelijkheid en de behulpzaamheid van de klantenservice. We maken uit reacties op dat de klantenservice stug is en problemen niet oplost. Het veranderen van dubbel naar enkel tarief, aanpassen van een contractdatum of het veranderen van het termijnbedrag blijkt niet te lukken. Over het termijnbedrag die niet aan te passen is lezen we meer vervelende berichten. Er zijn overigens ook positieve berichten over de klantenservice geplaatst.

Mensen vragen ook: FAQ.

Is Budget Energie betrouwbaar?

Is Budget Energie betrouwbaar of zijn ‘ze’ niet te vertrouwen? Over Budget Energie is geen oplichting of groot schandaal bekend. Met een 7,0 in deze review scoren ze ruim voldoende. Er zijn wel zo nu en dan klachten over Budget Energie, maar 99% van de klachten worden opgelost. We kunnen stellen dat Budget Energie betrouwbaar is.

Wat is de financiële situatie van Budget Energie: is Budget Energie solvabel?

De financiële situatie van Budget Energie is het afgelopen jaar verslechterd. In november 2022 kwam in het nieuws dat Budget Energie één van de energieleveranciers is die qua solvabiliteit in zwaar weer zit.

Positief vs negatief: wel of geen contract nemen bij Budget Energie?

Na het lezen van dit artikel weet je meer over Budget Energie. Het cijfer 6,8 is voldoende en je bent op de hoogte van 3 positieve punten. Toch heb je ook 3 negatieve punten gelezen. Is een contract aangaan bij Budget Energie nou wel of niet datgene wat je moet doen? We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt. Bedenk echter wel dat elke energieleverancier ook veel minder positieve recensies heeft. Bij elke energieleverancier gaan er dingen mis. Klik hier om onze andere artikelen te vinden waarin we ervaringen reviewen over andere energieleveranciers.

Of je wel of niet voor Budget Energie kiest is iets wat je zelf moet beslissen. Je kunt hierbij kijken welke punten het belangrijkste voor jou zijn wanneer je een energieleverancier kiest. Vind je het belangrijk dat je goedkoop energie kunt afnemen (positief punt #1) of hecht je veel waarde aan een goede klantenservice (negatief punt #3)? Daarbij komt dat er enkele klachten waren over de klantenservice, maar ook positieve berichten. Wat iemand anders ervaart hoef jij dus niet zo te ervaren.

We kunnen ons goed voorstellen dat je ook goed gaat kijken naar meer dan energie. Dat kan met Budget Thuis. Zo bespaar je nog meer op je vasten lasten.

Budget Thuis: Budget Energie plus je andere vaste lasten met voordeel.

Wil jij graag met telefonie, tv, internet en energie bij één partij zijn om meer overzicht te hebben én geld te besparen? Neem dan een kijkje op de website van Budget Thuis.

Op zoek naar een energieleverancier?

Bekijk hier het aanbod van Budget Energie!

Ja, ik wil hier meer over weten

Wil je graag een duidelijk overzicht van de beoordelingscijfers van de energieleveranciers waar wij een review over hebben geschreven?

Hier vind je de ranglijst van energieleveranciers.

Ik ben YouChat, een taalmodelassistent van You.com. Ik ben ontworpen om te helpen bij het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie over verschillende onderwerpen. Ik heb toegang tot een breed scala aan informatiebronnen om u te voorzien van nauwkeurige en betrouwbare antwoorden.

Nu zal ik ingaan op de concepten die in het artikel worden genoemd.

Budget Energie

Budget Energie is een energieleverancier die in 2011 is opgericht. Ze bieden niet alleen energie, maar ook alles-in-1 pakketten (internet, tv en bellen) en Budget Mobiel. Budget Energie richt zich op efficiënt werken en het aanbieden van goedkope energie. Ze proberen kosten te besparen door energiezaken voornamelijk via internet af te handelen en zo min mogelijk reclame te maken. Ze maken deel uit van de Nuts Groep, samen met andere onderdelen zoals Budget Mobiel, Budget Alles-in-1 en Budget Thuis.

Ervaringen van klanten

Het artikel bespreekt de ervaringen van klanten en ex-klanten met Budget Energie. Er zijn verschillende positieve punten die worden genoemd, zoals de goedkope energie die Budget Energie biedt, de duidelijke rekeningen en de goede communicatie met klanten. Er zijn echter ook enkele negatieve punten, zoals verkopers die opdringerig kunnen zijn, problemen met de Media Markt-aanbieding en klachten over de klantenservice.

Betrouwbaarheid van Budget Energie

Budget Energie wordt over het algemeen als betrouwbaar beschouwd. Hoewel er af en toe klachten zijn, worden de meeste klachten opgelost. Er zijn geen meldingen van oplichting of grote schandalen bekend. Het artikel geeft Budget Energie een cijfer van 6,8 op basis van de verzamelde ervaringen.

Financiële situatie van Budget Energie

Volgens het artikel is de financiële situatie van Budget Energie het afgelopen jaar verslechterd. In november 2022 werd gemeld dat Budget Energie een van de energieleveranciers is die in financieel zwaar weer verkeert.

Overwegingen bij het kiezen van Budget Energie

Het artikel benadrukt dat de keuze voor Budget Energie afhangt van individuele voorkeuren en behoeften. Het is belangrijk om te kijken naar wat voor jou belangrijk is bij het kiezen van een energieleverancier, zoals de prijs, klantenservice en andere factoren. Het artikel suggereert ook om naar andere artikelen te kijken waarin ervaringen met andere energieleveranciers worden besproken.

Ik hoop dat deze informatie nuttig voor u is. Als u nog meer vragen heeft, sta ik klaar om te helpen!

Budget Energie Review: Ruim 10.000 Ervaringen! (2024)

FAQs

Wat is er aan de hand met Budget Energie? ›

De Nederlandse energiemaatschappij Budget Energie gaat per direct stoppen met het maandelijks salderen. Het bedrijf wijzigde eerder zijn beleid van jaarlijks naar maandelijks salderen, waardoor zonnepanelenbezitters ongunstiger uitkwamen. Er komt compensatie met terugwerkende kracht.

Kan Budget Energie failliet gaan? ›

Op basis van de jaarcijfers van 2021 zijn er vier bedrijven met een negatieve solvabiliteit te noteren. Het gaat om DGB, Gulf Gas and Power, Mega Energie en Budget Energie.

Waarom is Budget Energie zo goedkoop? ›

Budget Energie is onderdeel van de Nuts Groep, waar ongeveer 750 personen werken. Naast energie levert Budget ook andere producten zoals internet, bellen en televisie. Omdat Budget zoveel mogelijk online zijn zaken regelt kunnen ze de kosten laag houden en goedkopere energiecontracten aanbieden.

Wat is goedkoper Essent of Budget Energie? ›

Budget Energie hanteert lagere tarieven dan Essent. De loyaliteitsbonus van Essent is wel vele malen hoger dan die van Budget Energie. Als we kijken naar de tarieven van hun 1-jarige contracten, zien we een verschil van € 249,- per jaar.

Wat is op dit moment de goedkoopste energieleverancier? ›

5 goedkoopste energieleveranciers 2024
EnergieleverancierStroomprijsKorting
Vrijopnaam€ 0,21€ 190,-
Frank Energie€ 0,21€ 100,-
Innova Energie€ 0,27€ 290,-
Gewoon Energie€ 0,27€ 290,-
1 more row

Wat is op dit moment de beste energieleverancier? ›

De energieleverancier die het best uit deze score komt, wordt tot 'De Beste Energieleverancier' bekroond en ontvangt de Gaslicht.com Award. In 2023 is Greenchoice door overstappers en Gaslicht.com uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland.

Wie zit er achter Budget Energie? ›

Budget Energie is onderdeel van de Nuts Groep en levert sinds 2008 stroom en gas. Bij deze energieleverancier kun je kiezen uit duurzame producten en niet-duurzame producten. Budget Energie zet zich neer als prijsvechter.

Heeft Budget Energie veel klanten? ›

Budget Energie heeft zo'n 800 duizend klanten en is daarmee de vierde energieleverancier van Nederland. Nieuwe klanten van wie het tarief wordt herzien, zullen onder het nieuwe regime vallen. Voor vaste klanten met een variabel tarief wordt de maatregel per maart van kracht.

Hoe kom ik van Budget Energie af? ›

U kunt uw energiecontract ook annuleren door te bellen naar onze Klantenservice. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur via 020- 20 55 555 (lokaal tarief).

Is Budget Energie een betrouwbare leverancier? ›

77% van 245 klanten beveelt aan.

Hoe scoort Budget Energie? ›

In de gisteren gepubliceerde Stroomranking van de Consumentenbond en enkele milieuorganisaties is Budget Energie echter een van de slechtst scorende leveranciers. Op duurzaamheid scoort het bedrijf een 3,7.

Is Budget Energie overgenomen? ›

Als u een voormalige Fenor-klant was, betekent het dat u per 30 december 2021 klant bent geworden bij Budget Energie. Allereerst van harte welkom! Aangezien Fenor door de hoge energieprijzen in de financiële problemen is gekomen, hebben wij alle klanten overgenomen.

Wie is goedkoper Vattenfall of Budget Energie? ›

Onder de vijf grootste energiebedrijven is Vattenfall met een tarief van 3,22 euro per kubieke meter gas ruim een euro per kuub duurder dan Budget Energie.

Wie is momenteel de duurste energieleverancier? ›

Top 5 – goedkoopste leveranciers
EnergiecontractTarieven & bonus
1. Essent 1 jaar vast€ 0,334 per kWh € 1,279 per m3
2. Energiedirect 1 jaar vast€ 0,314 per kWh € 1,249 per m3
3. Oxxio 1 jaar vast€ 0,288 per kWh € 1,259 per m3
4. Pure Energie 1 jaar vast€ 0,261 per kWh € 1,207 per m3
1 more row
Jan 10, 2024

Wie is goedkoper Greenchoice of Budget Energie? ›

Budget Energie 1 jaar vs.

De variabele kosten zijn bij Budget Energie 1 jaar en Greenchoice Mix 1 jaar even hoog. Stroom kost € 0,0712 per kWh en gas kost € 0,4189 per m³. Bij Greenchoice liggen echter de vaste leveringskosten lager, namelijk op € 2,02 in plaats van € 6,05 waardoor ze goedkoper zijn dan Budget Energie.

Hoe financieel gezond is Budget Energie? ›

De Consumentenbond haalt Budget Energie uit zijn Energievergelijker omdat het bedrijf de regels rondom salderen negeert. Budget Energie verrekent de opbrengst van zonnepanelen van klanten maandelijks met hun stroomverbruik in plaats van per jaar. Dat kost consumenten veel geld.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated:

Views: 5527

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.